De grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland

Challenge a.s.r

* Wegens onverwachte omstandigheden zal deze challenge op een ander moment plaatsvinden, om op de hoogte te blijven kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief *

A.s.r. Real Estate Rural is de grootste private eigenaar van landbouwgrond/landgoederen in Nederland met een portefeuille van zo’n 2% (37.000 hectare) van het totale Nederlandse landbouwreaal en zet zich in voor duurzaam en maatschappelijk ondernemen. In het verlengde hiervan is de “Spitsbergen Ambitie” getekend om zo de ambitie uit te spreken in 2050 CO2 neutraal te zijn via beleggingen en financiĆ«n. Om hieraan te voldoen is het noodzakelijk voor a.s.r. te inventariseren wat de huidige CO2-footprint van het landelijke vastgoedportefeuille is om zo in de toekomst te kunnen sturen op maatregelen.

In deze challenge ga jij je vastbijten op het ontwikkelen van innovatieve manieren voor het berekenen van deze CO2-footprint. Tijdens de challenge zal je ingedeeld worden in een groep waarbinnen je na een brainstorm sessie een korte presentatie zal geven aan de top van a.s.r. Real Estate. De beste pitch maakt kans op mooie prijzen!

Datum
03-12-2019
13.00-17.00

Event/Challenge/Project naam
a.s.r. Challenge

Locatie
Teams

 

Schrijf je nu in voor deze Challenge

Contact.

Het is altijd lastig om de eerste lijntjes te leggen, wij helpen!

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

Vragen?
We horen graag van je!