Hoe heeft COVID-19 invloed op Advident?

Vanwege de huidige regelgeving omtrent samenkomsten binnen én buiten de universiteit is het voor Advident lastig om onze reguliere activiteiten te organiseren zoals we dat graag zouden willen. Andersom maakt de complexiteit van de situatie duidelijk hoeveel behoefte er is aan interdisciplinaire toepassing van wetenschappelijke kennis!

Op dit moment zijn we dan ook hard bezig om interessante digitale – en waar mogelijk, fysieke – activiteiten te plannen, om in te blijven spelen op de groeiende vraag. Er zijn dan ook (nog) geen activiteiten open voor inschrijving.

Wil je als eerste weten wanneer er weer activiteiten plaatsvinden, en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief,  en hou de website in de gaten!

Archief

Benieuwd naar onze eerdere samenwerkingen of wilt u ideeën opdoen? Bekijk al onze projecten hieronder of klik hier voor een gedetailleerde lijst.

Wat zeggen de mensen ervan?

Na jaren met Advident samen te werken blijven ze me nog steeds verbazen met nieuwe interessante casussen en bedrijven!

JasperCursus coördinator Universiteit Utrecht

Past year I collected my own cases, the work Advident did not only spared me a lot of time but it was also very professional.

BrianCursus coördinator Universiteit Utrecht

Contact.

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!