De herintroductie van rode herten in het Groene Woud

Project van Brabants Landschap en ARK!

Voor het Brabants Landschap en ARK Natuurontwikkeling zijn onze studenten bezig geweest met het bepalen van de maatschappelijke- en economische waarde van edelherten in het Groene Woud. Dit interessante onderwerp is natuurlijk erg belangrijk bij natuurconservatie. Onze studenten zijn het veld ingegaan om de bezoekers van het gebied te enquĂȘteren en hebben de hieruit gewonnen informatie verwerkt en aangevuld met een literatuuronderzoek. Het resultaat; een erg waardevolle toevoeging aan het overkoepelende project van de herintroductie van edelherten in het Groene Woud. Als kers op de taart konden de resultaten ook nog eens gepresenteerd worden op het prachtige Landgoed Nemerlaer!

Datum
01-21-2019

Event/Challenge/Project naam
ARK Project

Locatie
Landgoed Nemerlaer, Haaren

Trek even lekker

De aandacht met

Deze regels

reactie van een interessant persoon

Ik heb deze masterpage ontworpen, hopelijk lekker makkelijk om zo meerdere projecten/challenges/events toe te voegen enzo.

Jesper van der MeerGraficus Universalis

Kapitein van de potgrond zijn is kut.

Bas van der MeerMister Potgrond

Contact.

Het is altijd lastig om de eerste lijntjes te leggen, wij helpen!

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

Vragen?
We horen graag van je!