Advident zoekt een gemotiveerde student met affiniteit voor bètawetenschappen voor de bestuurspositie Hoofd Activiteiten. Advident is een studenten consultancybureau die de schakel vormt tussen de student en het natuurwetenschappelijk werkveld. 

Functieomschrijving Hoofd Activiteiten

Als Hoofd Activiteiten ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van onze activiteiten. Hieronder vallen de Advident Challenges en jouw grootste project van het jaar: Het Advident Career Event (ACE). Als Hoofd Activiteiten zul jij ook het Hoofd Acquisitie helpen bij het verkrijgen van een passende invulling van onze activiteiten. Er wordt van je verwacht dat jij gestructureerd te werk gaat en goed overzicht kan houden over de organisatie van onze activiteiten.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Een proactieve werkhouding
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op maandagavond tussen 17:00 en 21:00 
  • Je kunt zelfstandig werken, hebt een flexibele instelling, goede organisatorische capaciteiten en durft initiatief te nemen
  • Ervaring in consultancy is niet vereist

Wat biedt Advident jou?

  • Werkervaring als bestuurslid 
  • Zeer relevant netwerk en professionalisering binnen het natuurwetenschappelijk werkveld
  • Leren werken met grote verantwoordelijkheid 
  • Leuke werkomgeving met gedreven studenten

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in één van bovenstaande functies? Stuur dan je CV en motivatiebrief (max. 1 A4) waarin jij duidelijk maakt dat jij gemotiveerd bezig bent met jouw professionele ontwikkeling naar info@advident.org.

Geïnteresseerd maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met ons via:
Pim Swart p.swart@advident.org 0634460498
David van Driel d.h.vandriel@advident.org 0628489773

Contact.

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!