Advident

In juli 2015 is Advident vanuit de Utrechtse Biologen Vereniging opgericht. Wij zijn een non-profit studenten adviesbureau met als doel, studenten voorzien van kennis en werkervaring in het natuurwetenschappelijk werkveld. Ondertussen zijn we al een aantal jaar verder waarin we een officieel erkende organisatie zijn geworden binnen de Universiteit Utrecht en hebben we samenwerkingen gehad met partijen als Philips, Rabobank en de gemeente Utrecht.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Advident zet zich in voor 3 type evenementen. De Advident Challenge, een brainstorm avond waarop een 30-tal studenten in groepjes van 5 een oplossing zullen bedenken op uw vraag. De Advident Projecten, een in-depth uitwerking van een probleem dat u heeft door een groep van 2-5 studenten gedurende 2-10 full-time weken. Aan het einde van deze periode zullen de studenten een door u gekozen product opleveren, denk hierbij aan een verslag en/of een presentatie.

Interesse?

Wij ontvangen u graag in ons kantoor op het Kruytgebouw Z7.04, Utrecht Science Park, Utrecht om een kennismakingsgesprek te houden. Mocht het zo zijn dat u liever op een andere locatie afspreekt of liever via de telefoon of mail contact heeft is dat ook geen probleem. Mailen kan naar: [email protected] en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Archief

Benieuwd naar onze eerdere samenwerkingen of wilt u ideeën opdoen? Bekijk al onze projecten hieronder of klik hier voor een gedetailleerde lijst.

Ervaringen?

Ze steunen me al sinds dag 1 in het proces van mijn bedrijf en zou het niet anders willen.

MichaelBedrijfseigenaar

Contact

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!