Advident

In juli 2015 is Advident vanuit de Utrechtse Biologen Vereniging opgericht. Wij zijn een non-profit studenten adviesbureau met als doel, studenten voorzien van kennis en werkervaring in het natuurwetenschappelijk werkveld. Ondertussen zijn we al een aantal jaar verder waarin we een officieel erkende organisatie zijn geworden binnen de Universiteit Utrecht en hebben we samenwerkingen gehad met partijen als Philips, Rabobank en de gemeente Utrecht. Momenteel helpen wij in meerdere cursussen, zoals Wetenschapper in Advies en Natuurgebaseerd Ontwerpen, binnen de faculteit bètawetenschappen door relevante casussen van echte bedrijven aan te leveren. Voor elke cursus schrijven wij zelf de bedrijven aan en regelen wij de casussen en het contact dat onderhouden moet worden.

Huidige projecten

De Advident Sustainability Challenge is een 10-weken durend traject voor bachelor studenten waarin zij in groepjes van 6 aan een casus van een bedrijf zullen werken. De challenge zal plaatsvinden in de eerste of tweede periode van studiejaar 2022. Hierbij zullen zij begeleiding en lezingen krijgen van ons en andere bedrijven. Het thema “duurzaamheid” staat centraal in deze challenge en aan het einde van de challenge zal het beste groepje na een beoordeling van een jury als winnaar uit de Advident Sustainability Challenge komen!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking voor deze challenge of op een ander gebied? Dan ontvangen wij u graag in ons kantoor op het Kruytgebouw Z7.04, Utrecht Science Park, Utrecht om een kennismakingsgesprek te houden. Mocht het zo zijn dat u liever op een andere locatie afspreekt of liever via de telefoon of mail contact heeft is dat ook geen probleem. Mailen kan naar: info@advident.org en bellen naar: +31 6 18825888 (Paul Geerlings)

Archief

Benieuwd naar onze eerdere samenwerkingen of wilt u ideeën opdoen? Bekijk al onze projecten hieronder of klik hier voor een gedetailleerde lijst.

Wat zeggen de mensen ervan?

Ze steunen me al sinds dag 1 in het proces van mijn bedrijf en zou het niet anders willen.

MichaelOprichter en eigenaar van een bedrijf

Heel erg veel input en dat binnen één avond.

HenkMedewerker Gemeente Utrecht

Ze helpen ons elk jaar weer met het verbeteren van onze techniek.

EduardMedewerker Philips

Enorm waardevolle avond gehad waarop 30 studenten een eigen frisse blik hadden op onze problemen.

MeghanMedewerker Rabobank

Contact.

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!