Studenten

Student zijn is prachtig, maar na het afronden van je studie erachter komen dat je geen werk kunt krijgen niet. Wil jij werkervaring opdoen bij een echte opdrachtgever en tegelijkertijd je CV versterken? Lees dan verder!

Challenges

Wil jij in slechts één avond een bedrijf helpen bij een probleem en daarnaast alles te weten komen over het betreffende bedrijf? Kijk dan nu of je op een van deze data beschikbaar bent!

Projecten

Betaald en onder begeleiding werkervaring opdoen bij grote bedrijven? Zie hier welke bedrijven momenteel projecten hebben openstaan!

Events/News

Interessante evenementen of updates van Advident!

Wat zeggen de mensen ervan?

Het project dat ik gevolgd heb tijdens Wetenschapper in Advies was een hele leuke manier om niet alleen het bedrijf waar ik werk voor leverde beter te leren kennen maar ook de advies wereld.

MaartjeBachelor Student Biologie

De Advident Challenge van Milieudefensie heeft me heel anders laten kijken naar de klimaat problematiek. Het vond het heel interessant om het eens wat dieper te onderzoeken!

MaartenBachelor student Biologie

The Advident Career Event is my first time truly experiencing a form of career orientation within the University.

MonicaUniversity College Utrecht

Het werken in groepsverband om een echt probleem op te lossen ten gunste van de Nederlandse natuur was niet alleen erg leuk maar ook leerzaam.

MargotProjectgroepslid ARK project

Contact

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!