Een bondige omschrijving

En een pakkende titel!

Als studenten hebben wij toegang tot een grote hoeveelheid meest recente informatie. Dit zowel in de vorm van wetenschappelijke literatuur als in medewerkers van de universiteit Utrecht. Deze informatie zullen wij dan ook inzetten om elk advies zo compleet mogelijk te maken. Daarnaast worden wij als studenten breed opgeleid. Mocht het nodig zijn om uw vraag te beantwoorden kunnen wij door deze brede opleiding onze teams zo samen stellen dat zij elke discipline binnen de biologie bevatten. Ook kunnen wij door onze grote poule van studenten opdrachten van verschillend formaat aanpakken, zowel projecten voor één persoon als grotere projecten.

Datum
05-30-2019

Event/Challenge/Project naam
Advident Masterfile

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Trek even lekker

De aandacht met

Deze regels

reactie van een interessant persoon

Ik heb deze masterpage ontworpen, hopelijk lekker makkelijk om zo meerdere projecten/challenges/events toe te voegen enzo.

Jesper van der MeerGraficus Universalis

Contact.

Het is altijd lastig om de eerste lijntjes te leggen, wij helpen!

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

Vragen?
We horen graag van je!