Advident

In juli 2015 is Advident vanuit de Utrechtse Biologen Vereniging opgericht. Wij zijn een non-profit studenten adviesbureau met als doel, studenten voorzien van kennis en werkervaring in het natuurwetenschappelijk werkveld. Ondertussen zijn we al een aantal jaar verder waarin we een officieel erkende organisatie zijn geworden binnen de Universiteit Utrecht en hebben we samenwerkingen gehad met partijen als Philips, Rabobank en de gemeente Utrecht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Momenteel helpen wij in meerdere cursussen binnen de faculteit bètawetenschappen door relevante casussen van echte bedrijven aan te leveren. Deze vorm van werken heeft een aantal grote voordelen. Echt casussen geven de studenten het idee dat wat ze doen van belang is en zorgt voor verhoogde motivatie. Door deze casussen te leveren vanuit bedrijven die relevant zijn aan uw cursus zullen deze vaak ook in lijn liggen met de interesses van de studenten, dit zorgt ook voor meer inzet vanuit de studenten. Voor elke cursus schrijven wij zelf de bedrijven aan, regelen wij de casussen en het contact dat onderhouden moet worden. Lijkt het u ook wat om deze werkvorm in uw cursus toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Interesse?

Wij ontvangen u graag in ons kantoor op het Kruytgebouw Z7.04, Utrecht Science Park, Utrecht om een kennismakingsgesprek te houden. Mocht het zo zijn dat u liever op een andere locatie afspreekt of liever via de telefoon of mail contact heeft is dat ook geen probleem. Mailen kan naar: [email protected] en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Archief

Benieuwd naar onze eerdere samenwerkingen of wilt u ideeën opdoen? Bekijk al onze projecten hieronder of klik hier voor een gedetailleerde lijst.

Wat zeggen de mensen ervan?

Na jaren met Advident samen te werken blijven ze me nog steeds verbazen met nieuwe interessante casussen en bedrijven!

JasperCursus coördinator Universiteit Utrecht

Past year I collected my own cases, the work Advident did not only spared me a lot of time but it was also very professional.

BrianCursus coördinator Universiteit Utrecht

Contact

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!