Sustainability Challenge 2022

De Advident Sustainability Challenge is een 10-weken durend traject voor bachelor studenten waarin zij in groepjes van 6 studenten aan een casus van een bedrijf zullen werken. De challenge zal plaatsvinden in de eerste of tweede periode van studiejaar 2022. Hierbij zullen zij begeleiding en lezingen krijgen van ons en andere bedrijven. Het thema “duurzaamheid” staat centraal in deze challenge en aan het einde van de challenge zal het beste groepje na een beoordeling van een jury als winnaar uit de Advident sustainability challenge komen!

Wat houdt het in?

In deze challenge zullen de deelnemers kennismaken met natuurwetenschappelijke consultancy gebaseerd op duurzaamheid en leren hoe het is om voor een echte opdrachtgever te werken. Welk bedrijf dit is wordt nog bekend gemaakt. Je zult leren hoe je een adviesrapport samenstelt en goed overbrengt aan je opdrachtgever. Ook zullen andere bedrijven die een rol spelen in de consultancy een lezing of workshop komen geven om je kennis te laten maken met alle ins en outs van natuurwetenschappelijke consultancy. Als je de challenge succescvol afrondt zul je ook in aanmerking komen voor het Advident challenge certificaat.

Meer informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of houd deze pagina of onze social media kanalen in de gaten.

Archief

Benieuwd naar onze eerdere samenwerkingen of wilt u ideeën opdoen? Bekijk al onze projecten hieronder of klik hier voor een gedetailleerde lijst.

Contact.

Wil je ook betrokken zijn?

Advident biedt organisaties, overheden, bedrijven en particulieren antwoorden op vraagstukken met een natuurwetenschappelijk raakvlak. Onze ambitieuze studenten werken met de meest recente kennis en een kritische blik aan de meest uiteenlopende projecten.

We horen graag van je!